Game Of Thrones tyylinen fantasiakuvaus

Loman kunniaksi on vihdoin aikaa päivittää blogia. Tein kevättalvella ihanan fantasia kuvauksen Game Of Thrones tyylillä. Asut on vuokrattu Draamalta ja kuvauspaikkana toimi Kalkkipetteri. Kuvat, kampaus ja meikki Ninka Photography. Ns. tavallisen muotokuvan sijasta/lisäksi on todella mahtava toteuttaa fantasiakuvauksia. Tällaisista kuvista saa myös upean taulun seinälle, vai mitä!?

Silja-8912.jpg
Silja_-8816.jpg
Silja_-8854.jpg
DSC_8742-Edit-Edit.jpg
DSC_8700.jpg
DSC_8710.jpg

Ylioppilaskuvaukset

Ihanaa, kevät ja kesä on juhlien aikaa. Kesäkuun alussa juhlitaan tuttuun tapaan Ylioppilaat  ja ammattiin valmistuvat <3

Kuvausvarauksia onkin tullut jo kivasti. Juhlapäivänä 2.6. kuvaan näillä näkymin Kalkkipetterin puistossa tai Pähkinäniemessä ja siellä on vielä iltapäivällä muutamia aikoja jäljellä. Kuvauspaikka tarkentuu vielä lähempänä ja siitä tiedotetaan kuvattaville henkilökohtaisesti, kun samalla saa kuvaan saapumisen ohjeistuksen. Mikäli haluat keskustella kuvauksesta etukäteen se onnistuu tapaamisella Studiollani Lohjan Kalkkipetterissä. 

Kuvata voi kaikkina muinakin päivinä ja missä tahansa kuvauspaikassa! Miljöökuvaukset ovat ihania ylioppilaskuvauksessa. Jos Sinulla on jokin rakas harrastus tai paikka, kuvaus voidaan suunnitella sen ympärille. Kuvauksissa on aina rento ja mukava tunnelma :) Tervetuloa! 

 

ylioppilaskuvaus
Ylioppilaskuvaus luonnossa
Ylioppilaskuvaus ulkona
Ylioppilaskuvaus lohja

Aurinkoinen 1 - vuotias syksyisissä kuvissa

Lisää hyvänmielen kuvia! Viime syksynä teimme ihanan retken Pähkinäniemeen jossa kuvattiin tämän nuoren herran 1 vuotiskuvat. Niin upea päivä! Ihanasti saatiin ilo ja riemu kuviin. Kuvia tuli todella paljon ja valinta olikin hankala. Tässä muutama kuvaajan valinta :) 

1 v kuvaus lohja
lapsikuvaus lohja
1 vuotias lapsikuvaus lohja
Lapsikuvaus lohja

Vauvakuvaus/ Perhekuvaus

Haluan ottaa kuvia jotka saavat hymyilemään lämpimästi aina kun katsot niitä. Sellaisia kuvia joissa on tunne ja merkitystä. Tästä syystä rakastan kuvata lapsia, perheitä ja rakkautta. Se on oikeastaan tärkein syy miksi olen valokuvaaja. Mutta tässä ei ole kysymys minusta, vaan Sinusta. Siitä tunteesta joka Sinulla on siinä hetkessä. Se rakkaus ja tunne on ikuistamisen arvoinen.

Newborn kuvauksessa kuvausikäsuositus on alle 14 vrk vanhalle vauvalle. Tällöin vauva nukkuu paljon ja helposti aseteltavissa kuvaukseen. Joskus kuitenkin uuden tulokkaan kanssa saattaa ensimmäiset viikot mennä sellaisessa hujauksessa ettei kuvaukseen aikomuksista huolimatta ennätä. Kuvaan myös vanhempia kuin pari viikkoisia vauvoja. Kuvista tulee vaan aika paljon ilmeikkäimpiä ja liikkuvampia kuin newborn kuvista. Vai mitä tuumaat, kun olet juuri löytänyt jalat, kädet, kielen ja kaikkea kivaa mitä voi liikutella ja viuhtoa edestakaisin! Sehän on superhauskaa :) Kuvaajan onkin oltava supernopea että saa hetken ikuistettua. Ja jos ei uni ole tullakseen niin sitten se ei yleensä vaan tule. En itse tykkää niin tarkkaan asetelluista vauvakuvista vaan tässäkin menen enemmän valon ja henkilökuvan linjalla.

Tämän ihanan perheen kuvat saavat minut hyvälle tuulelle. Pieni poika tässä 1 kk ikäinen. Kuvaus tehtiin Ninka Studiolla sekä luonnonvaloa että perinteistä studiovaloa käyttämällä. 

perhekuvaus
Perhekuvaus
vauvakuvaus

Pienen pieni poika - vauvakuvaus studiolla

Tämä ihana pienokainen on tässä noin viikon vanha. Kuvat otettiin Ninka Studiolla pienokaisen nukkuessa suloisesti koko kuvauksen ajan. Samalla kerralla otettiin myös kuvat pienistä isosiskoista. Vaikka studioni on pieni, niin kaksi erilaista taustaa onnistuu laittaa valmiiksi jo ennen kuvauksia ja kuvaus sujuu joutuisasti myös pikkuväelle :) 

Sulo--3.jpg
vauvakuvaus lohja
vauvakuvaus lohja
Stella & Hertta-3044.jpg

Perhekuvaus/Newbornkuvaus

Tämä vuosi 2018 on alkanut vauhdikkaasti! Vuosi 2017 oli niin ihana että siitä riittää muisteltavaa tänne blogiinkin vielä pitkäksi aikaa. Ihania kuvauksia pääsin tekemään ja niistä lisää myöhemmin! 

Viime viikolla pääsin seuraamaan Tea J. Photographyn Newborn kuvausta. Se oli aivan mahtavaa. Tea käsitteli vauvaa hienosti ja pieni poika nukkui ihanasti miltein koko kolmituntisen kuvauksen ajan. Välillä piti tietysti herätä tankkaamaan että jaksaa. Sain myös itse kuvata ja pääsin kokeilemaan Tean oppeja heti käytännössä. Viime vuonna tuli käytyä newborn kuvausseminaarissa ja tälle vuodelle on tulossa paljon pieniä vastasyntyneitä kuvaukseen. Newborn kuvista jää ihanat muistot perheelle. Tässä muutamia kuvia perhekuvauksesta. Newborn kuvia myöhemmin :)

Perhekuvaus-Newbornkuvaus--7.jpg
Perhekuvaus-Newbornkuvaus--8.jpg
Perhekuvaus-Newbornkuvaus-3798.jpg
Perhekuvaus-Newbornkuvaus--4.jpg
Perhekuvaus-Newbornkuvaus--2.jpg
Perhekuvaus-Newbornkuvaus--9.jpg

Ihanat syyshäät Lohjalla

Nämä upeat häät viettettiin syyskuun lopussa. Sää oli harmaa mutta ympäröivä luonto toi upean sävyn kaikkeen. Tätä pariskuntaa oli mahtava kuvata, riemu ja onnellisuus oli läsnä kokoajan! Potretit otettiin vihkimisen jälkeen Lohjan museon pihapiirissa ja myöhemmin illalla juhlapaikan rannassa. Hymyssä suin ja juosten mentiin joka paikkaan. Päivä oli aivan liian lyhyt! Niin upea päivä! 

 Kiitos Tuomas ja Laura että sain ikuistaa upean päivänne! :)

Laura&Tuomas-7932.jpg
Laura&Tuomas-7927.jpg
Laura&Tuomas-5794.jpg
Laura&Tuomas-.jpg
Laura&Tuomas-5765.jpg
Laura&Tuomas-7977.jpg
Laura&Tuomas-7991.jpg
Laura&Tuomas-8038.jpg
Laura&Tuomas-8064.jpg
Laura&Tuomas-8184.jpg
Laura&Tuomas-5902.jpg
Laura&Tuomas-8137.jpg
Laura&Tuomas-6527.jpg

Josefiinan Aitan syksykuvat

Minulla on asiakkaana aivan ihania pieniä ja persoonallisia yrityksiä. Rakastan niistä jokaista! Haluan ehdottomasti tarjota parhaan mahdollisen työpanokseni jotta yrityksen visuaalinen ilme saadaan toiveiden mukaiseksi ja se tukee yrityksen viestintää. Tuotekuvauksen ei tarvitse olla tylsää vaan siihen voidaan tuoda tuotteiden lisäksi muitakin elementtejä jotka tukevat yrityksen arvoja, kuten luontoa ja yrityksen kotipaikkaa.

Josefiinan aitan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan ja joka kerta kuvauksissa on ollut aivan mahtavaa. Josefiinan Aitan ihania pellava- ja neulevaatteita on upeata stailata ja kuvata. Uutuuksissa on aina ihania vaatteita joista saa tosi tyylikkäitä mutta rentoja kokonaisuuksia. Teen yleensä stailauksen lisäksi mallille myös kampauksen ja meikin. Välillä emäntä stailaa itse ja välillä kaikki yhdessä. Päivä menee hujauksessa!

Tässä katsaus syksyn mallistoon ihanan Matildan päällä kuvattuna Aitan tunnelmallisessa pihapiirissä. Tälläkertaa kuvasimme osan kuvista myös Ninka studiolla. Onhan se vähän nopeampaa kuin miljöökuvaukset kun valo on hallitumpaa. Mutta miljöökuvaukset ovat kyllä niin tunnelmallisia!

Koska oma blogi on kiireiden vuoksi jäänyt päivittämättä ja nyt aloitin päivittämisen ihan hassussa järjestyksessä (eli siinä järjestyksessä missä löysin kuvat helpoiten koneeltani..), niinpä esittelen vielä jälkijunassa kevät ja kesäkuvatkin! :) stay tuned!

JosefiinanAittaSyksy17_matilda-9417.jpg
JosefiinanAittaSyksy17_matilda-9554.jpg
JosefiinanAittaSyksy2017_matilda-9405.jpg
JosefiinanAittaSyksy2017_matilda-9621.jpg
JosefiinanAittaSyksy17_matilda-9645.jpg
JosefiinanAittaSyksy17_matilda-9282.jpg
JosefiinanAittaSyksy2017_matilda_edit4-9283.jpg
JosefiinanAittaSyksy17_matilda-9370.jpg
JosefiinanAittaSyksy2017_matilda-9392.jpg
JosefiinanAittaSyksy2017_matilda-9774.jpg

Hääpotretit Virkkalassa Lohjalla

Nämä ihanan hääparin potretit otettiin lokakuussa Virkkalassa. Kaikkiin kuvauspaikkohin oli studioltani vain pieni matka ja saatiinkin monta hyvää taustaa kuville kätevästi. Tässä nyt vain muutama päivän kuvista.

Tein morsiamelle aamulla kampauksen ja meikin. Toivomukset olivat selvät: rennon näyttävä kampaus ja meikki luonnollista mutta juhlavaa. Valmisteluissa aika meni mukavasti rupatellessa ja potrettikuvausta suunnitellessa. Sulhasen saavuttua siirryimme ensin studion "takapihalle" eli vanhan tehtaan maisemiin. Valo oli harmaa mutta kaunis. Tehtaan rouhea ympäristö toi kuviin upeaa fiilistä ja parin lämpimät katseet ja eleet toisilleen...kokonaisuus oli täydellinen!

Tehtaan jälkeen siirryttiin Pähkinäniemeen ja siellä saatiin ihania järvenrantakuvia. Keskustelimme matkalla vielä siitä miten arvokkaita muistoja valokuvat ovat! Kuvien teettäminen kannattaa aina, niin ne säilyvät paremmin.

Paljon Onnea Ida-Lina & Kenneth! Kiitos että sain ikuistaa upean päivänne!

Ida-Liina&Kenneth-9912.jpg
Ida-Liina&Kenneth-9935.jpg
Ida-Liina&Kenneth-9952.jpg
Ida-Liina&Kenneth-0097.jpg
Ida-Liina&Kenneth-0106.jpg
Ida-Liina&Kenneth-0101.jpg

Upeat Häät Helsingissä

On suuri kunnia päästä kuvaamaan häitä. Hääkuvaus on yksi ihanimmista valokuvauksen muodoista. Päivän aikana pääset kuvaamaan upeita yksityiskohtia, hienoja kokonaisuuksia ja ainutlaatuisia tunteita. Hääkuvaus on myös haastavaa. Tilanteet tulevat eteen nopeasti, on kokoajan ennakoitava missä tapahtuu seuraavaksi. Kovin paljoa ei aina voi vaikuttaa valaistukseen, mutta siitä on silti otettava "kaikki irti". Se on haastavaa ja juuri siksi pidän hääkuvauksesta. Jokaisessa hääkuvauksessa haluaa antaa vain parastaan. Tallentaa upeita muistoja.

Nämä ihanat häät vietettiin syyskuussa Helsingissä Teatteri Toivossa. Paikka oli ihanan rouhea ja uniikki. En olisi osannut kuvitella parempaa paikkaa näille ainutlaatuisille häille. Morsian on pukusuunnittelija ja upea puku on hänen omaa tuotantoaan. Voi että miten upeasti se laskeutui ja liikkui!! Hääpari näytti aivan elokuvan tähdiltä! Illan tunnelma oli upea ja kun sulhasen bändi pääsi valloilleen, meno oli huippua! 

Paljon Onnea S & S !

Säde&Saku-6279.jpg
Säde&Saku-6282.jpg
Säde&Saku-6150.jpg
Säde&Saku-4743.jpg
Säde&Saku-4579.jpg
Säde&Saku-6187.jpg
Säde&Saku_potretit-.jpg
Säde&Saku-4320.jpg
Säde&Saku-6668.jpg
Säde&Saku-6600.jpg
Säde&Saku-6574.jpg
Säde&Saku-6569.jpg
Säde&Saku-6724.jpg
Säde&Saku-6798.jpg
Säde&Saku-4845.jpg
Säde&Saku-4808.jpg
Säde&Saku-7155.jpg
Säde&Saku-7157.jpg
Säde&Saku-6749.jpg
Säde&Saku-6857.jpg
Säde&Saku-6853.jpg
Säde&Saku-4742.jpg
Säde&Saku-4970.jpg
Säde&Saku-7220.jpg
Säde&Saku-5054.jpg
Säde&Saku-5058.jpg
Säde&Saku-6937.jpg
Säde&Saku-6954.jpg
Säde&Saku-6966.jpg
Säde&Saku-4359.jpg

Styledshoot kuvaus Emmin kanssa Part 1

Kesä on ihanaa kuvausaikaa ja jos duunin jälkeen intoa vielä riittää niin silloin on iltavalolla upeaa tehdä myös omia kuvausprojekteja ja testailla uusia ideoita käytännössä. Tämä kuvaus toteutettiin Emmin kanssa kahdessa teemassa. Emmi teki itse kampauksen ja minä tein hänelle kuvausmeikin. Ensimmäinen setti kuvattiin työhuoneeni vieressä olevassa Kalkkipetterin puistossa Emmin ihanan Robin koiran kanssa. Kalkkipetterin puisto on kaunis paikka erityisesti loppukesästä kun pensaat ovat täynnä valkoisia kukkia!

Eläinten kanssa kuvaaminen on aina vähän haasteellista, eivätkä energiset koirat ole poikkeuksia! Upea Robin jaksoi kuitenkin kuvauksen hienosti ja lopputulos oli mielestäni oikein hyvä.

Kiitos Emmi & Robin!

Emmi_Robin-6301.jpg
Emmi&Robin-6247.jpg
Emmi&Robin-6189.jpg

Häät Kulosaaren casinolla

Ihana kesäinen päivä koitti heinäkuun lopulla ja oli aika juhlia ihanat häät! Nämä häät ovat varmasti yhdet ihanimmista. Tunnelma oli todella lämmin, mukava ja hääpari aivan ihana. Juhlapaikkana toimi kaunis ja raikas Kulosaaren Casino. Tunnelmalliset potrettikuvat otettiinkin casinon vieressä merenrannalla sekä läheisessä puistossa. Potrettikuvauksen olin suunnitellut etukäteen valmiiksi tarkasti käymällä kuvauspaikalla jo etukäteen, jotta saisimme mahdollisimman hyvin hyödynnettyä tätä upeaa ympäristöä juhlapaikan ja kirkon lähellä. Hyvin onnistuimmekin saamaan monipuolisen ja kauniin portettisetin kaikissa suunnittelmissamme paikoissa.

Aamu alkoi hieman harmaana ja saateenuhka oli tänäkin päivänä läsnä. Onneksi ihana ystäväni Kati lähti minua avustamaan potrettikuvauksessa, tuulisen merenrannalla ei nimittäin ole ihan helppo kuvaajan samalla heijastinta pidellä. Potrettikuvauksen aikana sää oli osanaikaa kuitenkin todella kirkas ja aurinkoinen. Sateeltakin säästyttiin kunnes vasta juhlan alkaessa alkoi aikamoinen tuulimyräkkä. Juhlapaikka oli tähän kuitenkin mahtavan tunnelmallinen! Ihana merinäköala varmasti antaa oman ihanan lisänsä juhlaan ihan jokasäällä! 

Paljon Onnea Ihanalle parille!

Tässä muutaman kuvan hääpäivätarina.

KulosaariHäätJuhla_potretit-7512.jpg
KulosaariHäätJuhla_potretit-7599.jpg
KulosaariHäätJuhla_potreitit_silta-.jpg
KulosaariHäätJuhla_potretit_silta_2-1201.jpg
KulosaariHäätJuhla_kirkko-7850.jpg
KulosaariHäätJuhla_kirkko-7849.jpg
KulosaariHäätJuhla_kirkko-7979.jpg
KulosaariHäätJuhla_kirkko-7887.jpg
KulosaariHäätJuhla_kirkko-7941.jpg
KulosaariHäätJuhla_juhlapaikka-7995.jpg
KulosaariHäätJuhla_juhlapaikka-7997.jpg
KulosaariHäätJuhla-1495.jpg
KulosaariHäätJuhla-1491.jpg
KulosaariHäätJuhla_juhlapaikka-8024.jpg
KulosaariHäätJuhla4-8041.jpg
KulosaariHäätJuhla-8265.jpg
KulosaariHäätJuhla-8230.jpg
KulosaariHäätJuhla_2-.jpg
KulosaariHäätJuhla.jpg
KulosaariHäätJuhla_-1509.jpg
hääpotrettikulosaari.jpg
KulosaariHäätJuhla_potretit_sormukset_3-7825.jpg