Styledshoot kuvaus Emmin kanssa Part 1

Kesä on ihanaa kuvausaikaa ja jos duunin jälkeen intoa vielä riittää niin silloin on iltavalolla upeaa tehdä myös omia kuvausprojekteja ja testailla uusia ideoita käytännössä. Tämä kuvaus toteutettiin Emmin kanssa kahdessa teemassa. Emmi teki itse kampauksen ja minä tein hänelle kuvausmeikin. Ensimmäinen setti kuvattiin työhuoneeni vieressä olevassa Kalkkipetterin puistossa Emmin ihanan Robin koiran kanssa. Kalkkipetterin puisto on kaunis paikka erityisesti loppukesästä kun pensaat ovat täynnä valkoisia kukkia!

Eläinten kanssa kuvaaminen on aina vähän haasteellista, eivätkä energiset koirat ole poikkeuksia! Upea Robin jaksoi kuitenkin kuvauksen hienosti ja lopputulos oli mielestäni oikein hyvä.

Kiitos Emmi & Robin!

Emmi_Robin-6301.jpg
Emmi&Robin-6247.jpg
Emmi&Robin-6189.jpg

Hohtophoto part 2 - Botanical love

Vihdoin ensimmäinen erä Hohtophoto kuvista jotka kuvasin mallinani ihana Maia Koo. Upea eukalyptus seppele ja keeppi ovat Minna Penttala Floral Design valmistamia. Hurmaava tuoksu ja sopi täydellisesti lookiin. Korut ovat tekemiäni www.ninka.fi verkkokaupasta ja kuvauspaikkana oli siis Hohtophoto workshop :) Upea puku on Ira Kostoulas/Ateljee Hera käsialaa. Meikki on Sin.Kid.Makeup. Kiitos kaikille jotka olitte mukana! Tässä kuvia :