hemmottelu ja kuvauspäivä sinulle

 

"Ninka on huippu tyyppi: Mukava, ystävällinen, hyvä ohjaamaan ja selkeä - rautainen ammattilainen. Hänen työskentelystään näkyy intohimo siihen mitä hän tekee, tunteella ja täysiä! Kuvaukset ovat aina helpot ja rennot, kun meikki ja hiukset ovat vimosen päälle, kuvaajan kanssa on helppo tulla toimeen ja laatu on taattua !" -Maija

Vaikka kuvani ovat pitkälle hää- ja morsiusaiheisia niin teen toki muitakin kampauksia, meikkauksia, stailauksia ja kuvauksia! Jokainen ansaitsee hetken hemmottelua, tilaisuuden nähdä itsenä uusin silmin ja upeat kuvat itsestään. Meiltä saat koko paketin helposti!

 

Kuvaus- ja hemmottelupäivä Sinulle

Joskus on hyvä ottaa omaa aikaa ja tutustua itseensä uudelleen...

Näissä kuvauksissa arkinen harmaus jää taakse ja keskipisteessä olet SINÄ. Kuvauspakettiin kuuluu meikki - ja kampaus, minivärianalyysi ja kaksi stailausta ja useamman kuvan kuvapaketti.

Kuvaan pehmeällä luonnonvalolla sisällä tai miljöössä, sekä salamakuvausta studiossa valitun teeman mukaisesti. Kaksi stailausta mahdollistaa kaksi eri tyyliä kampauksineen ja meikkeineen. Tämän päivän aikana saat meikki ja kampausvinkkejä joita voit soveltaa kotona jatkossa. Jokainen ansaitsee upeat kuvat! 

Kuvauspäivän hinta 399,-   sis kampaus, meikkaus, stailaus, minivärianalyysi sekä monipuolinen kuvapaketti

palvelun kesto n. 3 tuntia.

 

Tyylipäivä

Kaipaatko vaihtelua tyyliisi tai onko tyylisi ihan hukassa? Haluaisit nähdä itsesi ammattilaisen silmin jotta löydät kauniit piirteesi ja osaat niitä oikein korostaa? Tiedätkö mitkä värit pukevat juuri Sinua ja miten Sinusta saa kauniin kuvan jolla on paljon käyttöä esim edustus- tai profiilikuvana? Tule meille! Tyylipäivässä teemme hetkessä ihmeitä niin väsyneimmätkin virkistyvät ja rentoutuvat hauskan ja hyödyllisen Tyylipäivä tiimellyksessä.  

 

Tyylipäivä sopii kaikille

Mutta eniten saat siitä irti kun tulet avoimin mielin ja ison vaatepinon kanssa :) Tätä lähdemme yhdessä sitten purkamaan..mitä yhdistellään, mitkä värit pukevat ja minkälaisella meikillä piirteitä korostetaan. Tehdään värianalyysi ja opetetaan käyttämään kosmetiikkatuotteita kotona, joten ota myös oma meikkipussisi mukaan.

Tyylipäivässä ravistellaan pölyt pois vaatekaapista ja meikkipussista. Tervetuloa mukaan! 

Tyylipäivän hinta 449,- 

palvelun kesto n. 4 tuntia