Hääpotretit Virkkalassa Lohjalla

Nämä ihanan hääparin potretit otettiin lokakuussa Virkkalassa. Kaikkiin kuvauspaikkohin oli studioltani vain pieni matka ja saatiinkin monta hyvää taustaa kuville kätevästi. Tässä nyt vain muutama päivän kuvista.

Tein morsiamelle aamulla kampauksen ja meikin. Toivomukset olivat selvät: rennon näyttävä kampaus ja meikki luonnollista mutta juhlavaa. Valmisteluissa aika meni mukavasti rupatellessa ja potrettikuvausta suunnitellessa. Sulhasen saavuttua siirryimme ensin studion "takapihalle" eli vanhan tehtaan maisemiin. Valo oli harmaa mutta kaunis. Tehtaan rouhea ympäristö toi kuviin upeaa fiilistä ja parin lämpimät katseet ja eleet toisilleen...kokonaisuus oli täydellinen!

Tehtaan jälkeen siirryttiin Pähkinäniemeen ja siellä saatiin ihania järvenrantakuvia. Keskustelimme matkalla vielä siitä miten arvokkaita muistoja valokuvat ovat! Kuvien teettäminen kannattaa aina, niin ne säilyvät paremmin.

Paljon Onnea Ida-Lina & Kenneth! Kiitos että sain ikuistaa upean päivänne!

Ida-Liina&Kenneth-9912.jpg
Ida-Liina&Kenneth-9935.jpg
Ida-Liina&Kenneth-9952.jpg
Ida-Liina&Kenneth-0097.jpg
Ida-Liina&Kenneth-0106.jpg
Ida-Liina&Kenneth-0101.jpg